Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vă rugăm să alegeți data de plecare și data de întoarcere pentru a vedea disponibilitatea și tarifele.

Descriere

Hotelul Aminess Lume este situat în mica localitate pescărească Brna de pe insula Korčula și oferă unități de cazare cu aer condiționat și Wi-Fi gratuit, piscină în aer liber cu terasă și restaurant. Toate camerele recent renovate au TV prin satelit, seif și minibar, precum și baie privată cu duș sau cadă, articole de toaletă gratuite și uscător de păr. Toate camerele oferă vedere la mare sau vedere laterală la mare. Chiar în fața hotelului se află o plajă recent renovată. La doar câțiva pași de hotel se află o promenadă pe malul mării, unde oaspeții se pot bucura de plimbări relaxante înconjurate de o pădure de pini. În apropiere se găsesc oportunități de snorkelling, canotaj și drumeții, precum și windsurfing, scufundări și pescuit. Hotelul este la 20 km de orașul Korčula și portul Vela Luka.

Localizare

Hotelul Aminess Lume este situat în mica localitate pescărească Brna de pe insula Korčula. Hotelul este la 20 km de orașul Korčula și portul Vela Luka. 

Facilitati Hotel

Chiar în fața hotelului se află o plajă recent renovată. La doar câțiva pași de hotel se află o promenadă pe malul mării, unde oaspeții se pot bucura de plimbări relaxante înconjurate de o pădure de pini. În apropiere se găsesc oportunități de snorkelling, canotaj și drumeții, precum și windsurfing, scufundări și pescuit.

Facilitati Camere

Toate camerele recent renovate au TV prin satelit, seif și minibar, precum și baie privată cu duș sau cadă, articole de toaletă gratuite și uscător de păr. Toate camerele oferă vedere la mare sau vedere laterală la mare.

Facilitati

Restaurant
Bar