Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Faraon


Vă rugăm să alegeți data de plecare și data de întoarcere pentru a vedea disponibilitatea și tarifele.

Descriere

Hotelul Adriatiq Faraon este situat în satul pitoresc Trpanj, pe peninsula Pelješac. Cu siguranță veți fi fermecați de atmosfera plăcută și relaxantă, plajele cu pietriș alb și apa mării cristaline din golful Trpanj. Laguna Blace din Trpanj este acoperită cu nămol terapeutic, despre care se știe că este eficient în tratamentul diferitelor boli reumatice și de altă natură. Hotelul oferă camere duble și de familie cu aer condiționat.

Localizare

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Descoperiți Trpanj, golfulețele sale ascunse, plajele romantice şi natura neatinsă.

Localitatea se află pe peninsula Pelješac şi se bucură de o climă mediteraneană excelentă, fiind mediul perfect pentru obținerea unor vinuri de calitate superioară. Este cunoscută și pentru salina care a aprovizionat multe zone timp de secole, inclusiv faimoasa Republică Dubrovnik. Pe această frumoasă peninsulă veți fi însoțiți de maiestuosul Zid Ston, un fost zid de apărare - al treilea simbol al peninsulei Pelješac.

Facilitati Hotel

Hotelul dispune de doua piscine, bar, restaurant, parcare, centru Wellness, cafenea si seif contra cost

Facilitati Camere

Camerele sunt dotate cu AC, TV, mini bar, Wi-Fi, incalzire si balcon.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Centru Spa & Wellness
Seif
Restaurant
Parcare
Bar
AC ( aer conditionat )
Camere familii
Piscină exterioară