Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Komodor Annex Hotel


Vă rugăm să alegeți data de plecare și data de întoarcere pentru a vedea disponibilitatea și tarifele.

Descriere

Anexa recent renovata a Hotelului Komodor este situata langa cladirea principala a hotelului. Sunt situate la numai 50 de metri de plaja, in timp ce promenada din Golful Lapad este la doar 5 minute de mers pe jos. Designul interior este atent selectat, decorat modern. Oaspeții pot alege intre camere duble si single, care sunt dotate cu aer conditionat, cu acces gratuit la Wi-Fi și SAT-TV. Unele camere au balcon, iar in ceea ce privește priveliștea puteți alege să aveți vedere la mare sau vedere la parc. Baile includ o cada sau duș si un uscator de par. Plaja este construita din beton.

Localizare

Hotelul este situat la numai 50 de metri de plaja, in timp ce promenada din Golful Lapad este la doar 5 minute de mers pe jos. 

Facilitati Hotel

Designul interior este atent selectat, decorat modern.

Facilitati Camere

Oaspeții pot alege intre camere duble si single, care sunt dotate cu aer conditionat, cu acces gratuit la Wi-Fi și SAT-TV. Unele camere au balcon, iar in ceea ce privește priveliștea puteți alege să aveți vedere la mare sau vedere la parc. Baile includ o cada sau duș si un uscator de par. 

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Restaurant
Bar
AC ( aer conditionat )