Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Marko Polo by Aminess 4*


Vă rugăm să alegeți data de plecare și data de întoarcere pentru a vedea disponibilitatea și tarifele.

Descriere

Hotelul Marko Polo din Korčula a fost recent renovat. Hotelul este format din sala de receptie, restaurant cu aer conditionat, cafe-bar, un bar aperitiv, un magazin de suveniruri si salon TV. Camerele standard sunt dotate cu telefon, minibar, SAT TV, cadă sau duș, WC, uscător de păr, seif, aer condiționat și vedere la grădină sau la mare, dimensiunea minimă 14m2. Camerele superioare sunt dotate cu telefon, minibar, SAT TV, cada sau dus, WC, uscator de par, seif, aer conditionat si cu vedere la gradina sau la mare pot avea pat suplimentar, dimensiunea camerei 17-20m2. Facilitati Hotel MARko Polo: sala de receptie, restaurant (aer conditionat), cafenea, restaurant a la carte, magazin de suveniruri, centru de infrumusetare, wellness, fitness, piscina interioara, sala de conferinte, piscina exterioara, animatie pentru copii. Hotelul împarte plaja si facilitati sportive: teren de tenis, inchiriere de biciclete, centru de navigatie si windsurfing, minigolf. Plaja hotelului este formata din pietris și stanca.

Facilitati Hotel

Hotelul Marko Polo din Korčula a fost recent renovat. Hotelul este format din sala de receptie, restaurant cu aer conditionat, cafe-bar, un bar aperitiv, un magazin de suveniruri si salon TV. Hotelul mai dispuned de sala de receptie, restaurant (aer conditionat), cafenea, restaurant a la carte, magazin de suveniruri, centru de infrumusetare, wellness, fitness, piscina interioara, sala de conferinte, piscina exterioara, animatie pentru copii. Hotelul împarte plaja si facilitati sportive: teren de tenis, inchiriere de biciclete, centru de navigatie si windsurfing, minigolf.

 Plaja hotelului este formata din pietris și stanca.

Facilitati Camere

Camerele standard sunt dotate cu telefon, minibar, SAT TV, cadă sau duș, WC, uscător de păr, seif, aer condiționat și vedere la grădină sau la mare, dimensiunea minimă 14m2.
Camerele superioare sunt dotate cu telefon, minibar, SAT TV, cada sau dus, WC, uscator de par, seif, aer conditionat si cu vedere la gradina sau la mare pot avea pat suplimentar, dimensiunea camerei 17-20m2.

Localizare

Hotelul este situat in Korcula.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Centru Spa & Wellness
Sporturi
Restaurant
Fitness
Bar
AC ( aer conditionat )
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Recepție 24h
Piscină exterioară
Piscină interioară