Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vă rugăm să alegeți data de plecare și data de întoarcere pentru a vedea disponibilitatea și tarifele.

Descriere

Această proprietate de 4 stele se află în Dubai și oferă unități de cazare cu aer condiționat și o piscină în aer liber, cu șezlonguri și umbrele de soare. Facilitățile de la Element Al Mina Dubai includ și sală de fitness. Proprietatea are, de asemenea, servicii de recepție cu program non - stop și concierge.

Camerele confortabile de la Element Al Mina Dubai sunt dotate cu pardoseală de gresie/ marmură, aer condiționat și Tv. Fiecare cameră dispune de cană pentru prepararea apei calde. Oaspeții pot solicita serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. În camere există baie cu cadă sau duș ce are în dotare foehn și articole de toaletă gratuite. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic. Există camere care au zonă de relaxare cu canapea, ceea ce asigură un plus de confort și răsfăț. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard.

La proprietate există un snack-bar care oferă cafea, băuturi și gustări. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme.

În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare, precum și cu un bar unde oaspeții pot degusta băuturi alcoolice sau răcoritoare.

O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați.

De asemenea oaspeții au la dispoziție un lounge cu televizor. Printre alte servicii se regăsesc serviciul de trezire și serviciul de spălătorie. Oaspeții se pot relaxa pe terasa de la Element Al Mina Dubai.

Element Al Mina Dubai are acces la o plajă publică.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Dubai, situat la o distanță de 9 km.

Cele mai apropiate atracții de Element Al Mina Dubai sunt: Burj Khalifa - 6,0 km, Sharjah Aquarium - 12,0 km, Burj Al Arab - 16,0 km.


Puncte de interes
Burj Khalifa - 6 km
Sharjah Aquarium - 12 km
Burj Al Arab - 16 km

Plaje în vecinătate
La Mer Beach - 4 km

Aeroporturi în apropiere
Aeroportul Internaţional Dubai - 9 km

Facilitati

Fitness
Umbrele de soare
TV
Wi-Fi camere gratuit
Foehn
Piscină exterioară
Terasă
Plajă publică
Aer condiționat
Sală de fitness
Șezlonguri
Plajă cu nisip
Mochetă
Bar
Lift
Telefon
Concierge
Radio
Camere pentru familie
Room service - cu plata
Accesibil cu scaunul cu rotile
Serviciu de trezire
Bar la piscină
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Curățenie în cameră - zilnic
Articole de toaletă gratuite
Baie cu cadă sau duș
Facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă
Sală de conferințe - cu plata
Facilități călcat
Tv în spațiile comune
Fierbător
Stație de încărcare pentru vehicule electrice
Canapea extensibilă
Pardoseală de gresie/ marmură
Plajă - la 4 km
Snack bar

Locatie