Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MALIA MARE HOTEL


Vă rugăm să alegeți data de plecare și data de întoarcere pentru a vedea disponibilitatea și tarifele.

Descriere

Acest hotel de 3 stele, administrat de o familie şi construit în concordanţă cu stilul arhitectural local, este amplasat convenabil, pe şoseaua Plajei Malia. Interiorul elegant, mobilat într-un stil simplu, tradiţional insulei, îi conferă un aer de autenticitate cretană, oferind în acelaşi timp toate facilităţile tipice unui hotel modern.

Localizare

Acest hotel de 3 stele, administrat de o familie şi construit în concordanţă cu stilul arhitectural local, este amplasat convenabil, pe şoseaua Plajei Malia.

Facilitati Hotel

Interiorul elegant, mobilat într-un stil simplu, tradiţional insulei, îi conferă un aer de autenticitate cretană, oferind în acelaşi timp toate facilităţile tipice unui hotel modern.

Malia Mare oferă oaspeţilor o zonă de lounge, prevăzută cu TV prin satelit, un colţ de internet şi o grădină bine îngrijită. În fiecare săptămână, hotelul organizează o seară specială de grătar.

Zona de piscină, care include un bar lângă piscină, oferă o cadă tip jacuzzi şi un bar la nivelul piscinei, iar terasa spaţioasă, înzestrată cu şezlonguri, oferă umbră suficientă în zilele călduroase de vară.

Facilitati Camere

Cele 35 de camere sunt spaţioase şi confortabile. Acestea creează o atmosferă de autenticitate cretană, fiind amenajate cu arcade din piatră şi pardoseli din marmură. Camerele duble şi triple au o baie privată, un balcon, un mini-frigider, un seif şi aer condiţionat.