Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sunny Resort (ex.Danelis)


Vă rugăm să alegeți data de plecare și data de întoarcere pentru a vedea disponibilitatea și tarifele.

DescriereLocalizare

Statiunea este situata la 5 minute de orasul Analipsi si la 400 de metri de statia de autobuz Heraklion. Va puteti distra la AquaWorld sau Water Park, ambele fiind la aproximativ 5 kilometri de hotel.

Facilitati Hotel

Hotelul este construit pe patru niveluri. Bufetul este disponibil pe tot parcursul zilei. Bauturi si gustari sunt, de asemenea, disponibile la barul de langa piscina. In hol, exista conexiune la internet prin cablu. Personalul bilingv este disponibil 24 de ore pe zi pentru a va ajuta cu inchirierea de vehicule si biciclete, precum si pentru informatii turistice.

Facilitati camere

Camerele de la Sunny Resort sunt decorate in culori vii, au podea cu gresie si sunt dotate cu radio, televizor, frigider, produse de curatanie iar priza este langa pat. Aerul conditionat si seifurile sunt disponibile la un cost suplimentar. Baia este dotata cu articole de toalete gratuite, cada sau dus, prosoape si uscator de par.