Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Grecia

Kalimera! Când auzi Grecia sau Ellada, parcă deja simți briza mării, vezi apa de un turcoaz aproape ireal, simți mirosul de ulei de măsline și intri în starea de vacanță, relaxantă, presărată cu petreceri vesele și mâncare bună. Grecia, cel puțin pentru noi, românii, este o destinație de vară, iar oferta de locuri unde poți merge pentru a îți petrece zilele pe plajă și în apa mării cristaline, sunt nenumărate. Insulele sunt la mare căutare. O cincime din suprafața Greciei este reprezentată de insule. Unele mai întinse, cu o populație mai mare și foarte promovate turistic, iar altele m...

Citeste mai mult

Grecia


Kalimera!

Când auzi Grecia sau Ellada, parcă deja simți briza mării, vezi apa de un turcoaz aproape ireal, simți mirosul de ulei de măsline și intri în starea de vacanță, relaxantă, presărată cu petreceri vesele și mâncare bună. 

Grecia, cel puțin pentru noi, românii, este o destinație de vară, iar oferta de locuri unde poți merge pentru a îți petrece zilele pe plajă și în apa mării cristaline, sunt nenumărate. 

Insulele sunt la mare căutare. O cincime din suprafața Greciei este reprezentată de insule. Unele mai întinse, cu o populație mai mare și foarte promovate turistic, iar altele mai puțin cunoscute, însă la fel de frumoase. 

Grecii sunt vestiți pentru ospitalitatea lor și pentru serviciile foarte bune pe care le oferă. Pentru români avantajul distanței este evident, însă Grecia este vizitată de turiști din toată Europa, pentru marea foarte curată, plajele amenajate, mâcarea bună și serviciile care te fac să te simți ca acasă, grecii având grijă să nu îți lipsească nimic. 

Sunt gălăgioși și plini de viață, veseli mereu, muzica lor îți rămâne în suflet și te activează instant, indiferent cum te simți. 

Dieta mediteraneană abundă în legume proaspete și gustoase, fructe de mare și pește, care în zonele de mare, este mereu proaspăt și gătit în cele mai simple dar delicioase moduri. 

În Grecia ai de unde alege, dacă vrei să îți petreci o vacanță de neuitat. Nord sau Sud, pe insule sau pe continent, totul depinde de mijlocul de transport ales și de preferințele tale în materie de vacanțe. 

Însă Grecia este mai mult decât mare și plaje. Poate că îți vine în minte Atena cu multitudinea de obiective turistice sau ca și destinație de shopping. Sau poate Salonic, cu faleza lui plină de cafenele și aerul de relaxare pe care îl simți la fiecare pas. 

În mod poate neașteptat, pentru că Grecia, în mințile majorității, este sinonim cu mare sau plajă, 80% din teritoriul Greciei este acoperit de munți și dealuri, ceea ce face această țară una dintre cele  mai muntoase țări din România. Chiar munții sunt cei care oferă plajelor atâta frumusețe. 

Descoperă mai jos câteva destinații de pe teritoriul elen, precum și recomandări de cazare, în fiecare dintre ele. 

Lasă-te cucerit de tot ce are Grecia să îți ofere, de la răsfăț pentru papilele gustative, la viață de noapte, zile liniștite la plajă împreună cu familia, la excursii culturale în care să cunoști mai bine această țară și acest popor vecin și prieten!

Filtre

Circuit


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 4 circuite

Itinerariu: Grecia

Durata: 5 nopti

Plecari: 7 noiembrie

Itinerariu: Grecia

Durata: 5 nopti

Plecari: 7 noiembrie

Itinerariu: Grecia

Durata: 7 nopti

Plecari: 15 iulie, 12 august, 2 septembrie, 30 septembrie

Itinerariu: Grecia

Durata: 5 nopti

Plecari: 7 noiembrie