Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Maldive

Când spui Maldive, spui Paradis – nisip alb, apă turcoaz, resorturi înconjurate de vegetație, căsuțe pe apă, liniște, mult soare și o bogată faună marină. Dacă te gândești că te poți plictisi aici datorită resorturilor localizate pe mici insule, îți spunem că viața marină este atât de variată încât în fiecare zi te poți bucura de apă și tot ce trăiește aici. Vei fi uimit să înoți alături de peștii colorați, să admiri coralii, rechinii balenă, delfinii sau peștii zburători, deci dacă ești mare amator de scuba diving trebuie să ajungi în Maldive. În funcție de preferințe poți alege un resort mai...

Citeste mai mult

Maldive


Când spui Maldive, spui Paradis – nisip alb, apă turcoaz, resorturi înconjurate de vegetație, căsuțe pe apă, liniște, mult soare și o bogată faună marină. Dacă te gândești că te poți plictisi aici datorită resorturilor localizate pe mici insule, îți spunem că viața marină este atât de variată încât în fiecare zi te poți bucura de apă și tot ce trăiește aici. Vei fi uimit să înoți alături de peștii colorați, să admiri coralii, rechinii balenă, delfinii sau peștii zburători, deci dacă ești mare amator de scuba diving trebuie să ajungi în Maldive. În funcție de preferințe poți alege un resort mai micuț sau unul mai extins, cu siguranță vei găsi mai jos locația potrivită.

Filtre

Nume Hotel


Numar stele


Destinatie

Vezi mai mult