Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Brasov

Brasov


Filtre

Nume Hotel


Numar stele


Destinatie


Categorie


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 4 hoteluri

Zarnesti, Romania

Hotelul La Dolce Vita modernizat si redeschis in decembrie 2019 este o destinatie perfecta atat pentru agrement cat si pentru afaceri combinand facilitatile moderne cu spatiile generoase si ospitalitatea specifica zonei Fie ca doriti o vacanta cu fa . . .

Zarnesti, Romania

Beneficiind de o locatie linistita in Poiana Marului la 3 km de Muntii Piatra Craiului Pensiunea Poiana Viselor pune la dispozitie un centru de wellness si spa precum si un restaurant Oaspetii beneficiaza de acces WiFi gratuit Proprietatea ofera parc . . .

Zarnesti, Romania

Popasul Craiului este o mica oaza de liniste natura si frumos locul perfect in care vrei saevadezi din aglomeratia orasului Tocmai de aceea interiorul a fost decorat in spiritulcabanelor pitoresti de munte cu mobilier din lemn masiv elemente din piat . . .

Vulcan, Romania
Zona Brașovului
 | 
Hoteluri cu SPA din România

La Wolkenforf Bio Hotel Spa situat in apropiere de Brasov in satul Vulcan Cele 45 de camere duble spatioase si primitoare sunt locul perfect pentru o vacant plcutDescrierea camereiCamere duble sau twinAcces la internet Wi-FiTelevizor cu ecran platPr . . .