Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ski Austria

Austria este una dintre destinațiile preferate de ski care oferă pârtii perfect amenajate de diferite dificultăți, numeroase opțiuni de transport pe cablu, cabane și hoteluri cu SPA, restaurante, dar și zone panoramice special amenajate, de unde view-ul este unul spectaculos. În Austria puteți găsi zone favorabile pentru ski chiar și în aprilie, datorită zonelor de ghețari astfel puteți să vă bucurați de o vacanță la prețuri avantajoase și condiții optime chiar și în extra-sezon. Există foarte multe stațiuni mai mici sau mai mari, care satisfac necesitățile fiecărui turist ce alege sa vizitez...

Citeste mai mult

Ski Austria


Austria este una dintre destinațiile preferate de ski care oferă pârtii perfect amenajate de diferite dificultăți, numeroase opțiuni de transport pe cablu, cabane și hoteluri cu SPA, restaurante, dar și zone panoramice special amenajate, de unde view-ul este unul spectaculos. În Austria puteți găsi zone favorabile pentru ski chiar și în aprilie, datorită zonelor de ghețari astfel puteți să vă bucurați de o vacanță la prețuri avantajoase și condiții optime chiar și în extra-sezon. Există foarte multe stațiuni mai mici sau mai mari, care satisfac necesitățile fiecărui turist ce alege sa viziteze Austria. O vacanță de ski nu este completă fără o zi de relaxare în apele termale de la Tauern SPA.