Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ski Bulgaria

Din ce în ce mai mulți turiști aleg să își petreacă vacanța de iarnă sau chiar sărbătorile de iarnă în Bulgaria, acolo unde pârtiile de ski bine amenajate atrag turiștii începând cu mijlocul lunii decembrie. Bansko, Borovets sau Pamporovo sunt cele trei mari stațiuni ale sporturilor de iarnă unde puteți practica ski, snowboarding, ski fond și chiar biatlon. După o zi întreagă pe pârtie, seara răsfățați-vă cu o cina tradițional bulgărească în restaurantele lor primitoare sau relaxați-vă într-un bazin cu apă caldă termală. Stațiunile dispun de hoteluri variate sau apartamente confortabile care ...

Citeste mai mult

Ski Bulgaria


Din ce în ce mai mulți turiști aleg să își petreacă vacanța de iarnă sau chiar sărbătorile de iarnă în Bulgaria, acolo unde pârtiile de ski bine amenajate atrag turiștii începând cu mijlocul lunii decembrie. Bansko, Borovets sau Pamporovo sunt cele trei mari stațiuni ale sporturilor de iarnă unde puteți practica ski, snowboarding, ski fond și chiar biatlon. După o zi întreagă pe pârtie, seara răsfățați-vă cu o cina tradițional bulgărească în restaurantele lor primitoare sau relaxați-vă într-un bazin cu apă caldă termală. Stațiunile dispun de hoteluri variate sau apartamente confortabile care pun la dispoziția oaspeților cluburi pentru copii, locuri de joacă, centre SPA, camere pentru depozitarea echipamentelor de ski, restaurante și alte activități de agrement.