Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ski Franta

Alpii francezi și Munții Pirinei sunt recunoscuți pentru domeniile vaste de ski deținute, pentru calitatea pârtiilor, a transportului, a peisajelor alpine, dar și a locurilor faine de après-ski unde toată lumea se adună la un ceai sau vin fiert, după o zi memorabilă de ski. În Franța se află stațiunea cu cea mai mare pârtie din lume – Courchevel – care atrage an de an celebrități, familii regale și turiști sofisticați ce vin aici să se bucure de cazări luxoase clasificate până la 6 stele! O vacanță la ski în Franța vine și cu preparate delicioase, vinuri minunate, multe atracții turistice și ...

Citeste mai mult

Ski Franta


Alpii francezi și Munții Pirinei sunt recunoscuți pentru domeniile vaste de ski deținute, pentru calitatea pârtiilor, a transportului, a peisajelor alpine, dar și a locurilor faine de après-ski unde toată lumea se adună la un ceai sau vin fiert, după o zi memorabilă de ski. În Franța se află stațiunea cu cea mai mare pârtie din lume – Courchevel – care atrage an de an celebrități, familii regale și turiști sofisticați ce vin aici să se bucure de cazări luxoase clasificate până la 6 stele! O vacanță la ski în Franța vine și cu preparate delicioase, vinuri minunate, multe atracții turistice și zapadă de cea mai bună calitate!