Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ski Italia

Italia este considerată un loc pitoresc unde zilele intense de ski pot alterna cu drumeții montane, relaxare în centre SPA sau la shopping, atracții turistice diversificate, divertisment și mâncare delicioasa în restaurante panoramice. Una dintre cele mai mari regiuni de ski – Dolomiti Superski – își întâmpină vizitatorii cu pârtii întinse acoperite cu zăpadă excelentă, opțiuni diverse de transport, peisaje care îți taie răsuflarea și oportunități de ski în afara pistelor, pentru cei mai curajoși și aventuroși. Orășelele mici și cochete vă vor surprinde cu ospitalitatea italienilor, cu atmosfe...

Citeste mai mult

Ski Italia


Italia este considerată un loc pitoresc unde zilele intense de ski pot alterna cu drumeții montane, relaxare în centre SPA sau la shopping, atracții turistice diversificate, divertisment și mâncare delicioasa în restaurante panoramice. Una dintre cele mai mari regiuni de ski – Dolomiti Superski – își întâmpină vizitatorii cu pârtii întinse acoperite cu zăpadă excelentă, opțiuni diverse de transport, peisaje care îți taie răsuflarea și oportunități de ski în afara pistelor, pentru cei mai curajoși și aventuroși. Orășelele mici și cochete vă vor surprinde cu ospitalitatea italienilor, cu atmosfera festivă a evenimentelor sezoniere ce au loc, cu peisaje uimitoare și o infrastructură bine dezvoltată.