Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Spania

Spania este o destinație foarte dorită și apreciată de vacanță, fiind o țară binecuvântată nu doar cu locația, ci și cu vremea prietenoasă, spaniolii bucurându-se de peste 300 de zile cu soare pe an. Astfel că Spania trebuie să fie pe lista ta de țări de vizitat, atât pentru plaje, cât și pentru excursii, city-break, care te vor îmbogăți cultural și emoțional. Viața vibrantă din orașele spaniole, emoțiile lor trăite la maxim, muzica expresivă care te poartă printr-un amalgam de emoții sunt lucruri pe care merită să le experimentezi. Mâncarea delicioasă ce poate fi savurată pe terasele lor fr...

Citeste mai mult

Spania


Spania este o destinație foarte dorită și apreciată de vacanță, fiind o țară binecuvântată nu doar cu locația, ci și cu vremea prietenoasă, spaniolii bucurându-se de peste 300 de zile cu soare pe an. Astfel că Spania trebuie să fie pe lista ta de țări de vizitat, atât pentru plaje, cât și pentru excursii, city-break, care te vor îmbogăți cultural și emoțional. 

Viața vibrantă din orașele spaniole, emoțiile lor trăite la maxim, muzica expresivă care te poartă printr-un amalgam de emoții sunt lucruri pe care merită să le experimentezi. Mâncarea delicioasă ce poate fi savurată pe terasele lor fremătând de turiști, alături de o carafă de sangria cu fructe proaspete, vor întregi experiența ta iberică. 

Plajele spaniole, scăldate de soarele cald și îmbrăcate de nisip fin și auriu, te așteaptă să le descoperi. Spania este în topul clasamentului ca și număr de plaje Blue Flag, cu aproximativ 620 de plaje ce au primit această distincție. 
Poți alege Costa del Sol, zonă foarte apreciată și destul de aglomerată sau plajele exotice din Insulele Baleare, Insulele Canare sau Costa Blanca. Tenerife, Costa Brava, Mallorca sau Ibiza pot oferi vacanțe de neuitat, nu doar în timpul verii ci și în perioade în care la noi deja vremea nu ne mai încurajează să petrecem prea mult timp afară. 

Citește mai multe despre destinațiile recomandate de noi în Spania și descoperă disponibilitățile de cazare, pentru vacanța ta perfectă!