Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ibiza

Insula distracției sau locul unde petrecerile nu se termină niciodată! Ibiza este un ținut minunat acoperit de pini, plaje cu nisip fin și valuri spumoase ale Mediteranei, unde turiștii pot practica o multitudine de sporturi de apă și se pot delecta cu preparate meditaraneene delicioase, alături de cockteiluri din fructe proaspete. Ibiza este destul de mică, însă are o mulțime de porturi și plaje superbe pe care trebuie să le vizitezi. Obligatoriu de vizitat este insula Formentera, unde poți ajunge cu vaporașul și care garantăm că îți va rămâne în suflet și minte ca având una dintre cele mai s...

Citeste mai mult

Ibiza


Insula distracției sau locul unde petrecerile nu se termină niciodată! Ibiza este un ținut minunat acoperit de pini, plaje cu nisip fin și valuri spumoase ale Mediteranei, unde turiștii pot practica o multitudine de sporturi de apă și se pot delecta cu preparate meditaraneene delicioase, alături de cockteiluri din fructe proaspete. Ibiza este destul de mică, însă are o mulțime de porturi și plaje superbe pe care trebuie să le vizitezi. Obligatoriu de vizitat este insula Formentera, unde poți ajunge cu vaporașul și care garantăm că îți va rămâne în suflet și minte ca având una dintre cele mai spectaculoase plaje...plaja Ses Illetes.

Filtre

Nume Hotel


Numar stele


Destinatie