Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vă rugăm să alegeți data de plecare și data de întoarcere pentru a vedea disponibilitatea și tarifele.

Descriere

Pinero Tal este o proprietate de 3 stele situată în Palma de Mallorca care oferă un restaurant și o piscină în aer liber cu șezlonguri și umbrele de soare. Facilitățile de la Pinero Tal includ și sală de fitness. Pentru petrecerea timpului liber oaspeții au la dispoziție activități de agrement pe timpul zilei și programe de divertisment seara. Proprietatea are, de asemenea, servicii de recepție cu program non - stop și închirieri auto. Se oferă acces contra cost la internet Wi-fi în spațiile publice.

În camere există baie cu duș. Camerele luminoase de la Pinero Tal sunt dotate cu aer condiționat, Tv și seif. Oaspeții au acces la serviciul Wi-fi în camere contra cost. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard. Se pot rezerva de asemenea camere pentru nefumători.

La Pinero Tal oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare în stil bufet. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar.

În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare.

Oaspeții au la dispoziție numeroase activități, atât ziua cât și seara. În timpul zilei, la Pinero Tal amatorii de divertisment pot juca biliard sau tenis de masă. O altă variantă de petrecere a timpului liber la proprietate este camera de jocuri electronice. Pentru cei dornici de socializare, echipa de animatori pregătește zilnic momente de distracție în grup sau concursuri cu premii. Pinero Tal organizează seri de muzică live. În anumite seri există cine tematice.

Activitățile sportive sunt o altă opțiune de petrecere a timpului liber. O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați. Pinero Tal este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de natură. Împrejurimile oferă posibilitatea organizării de tururi cu bicicleta. Pinero Tal oferă serviciul de închirieri biciclete contra cost.

Facilitățile de la proprietate mai cuprind și un lift, o cameră pentru bagaje și Tv în spațiile comune. Printre alte servicii se regăsesc schimb valutar și serviciul de spălătorie.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Palma de Mallorca, situat la o distanță de 5,6 km.

Cele mai apropiate atracții de Pinero Tal sunt: Portul de agrement El Arenal - 400 m, Aqualand El Arenal - 800 m, Mega Park Nightclub - 1,6 km.


Restaurante:
Restaurant - Meniu: bufet

Puncte de interes
Portul de agrement El Arenal - 0,4 km
Aqualand El Arenal - 0,8 km
Mega Park Nightclub - 1,6 km
Palma Aquarium - 4,1 km
Portul de agrement San Antonio de la Playa - 5 km
Plaja Puro - 5,4 km
Sant Joan de Deu Hospital - 7 km
Es Portixol - 10 km
Son Muntaner Golf - 11 km
Parque del Mar - 11 km
Portul din Palma - 12 km
Clubul de iahting din Palma - 12 km
Plaja Cala Major - 14 km
Son Vida Golf - 17 km
BCM Magaluf - 19 km

Plaje în vecinătate
Playa de Palma Beach Nisip alb - 250 m
Calo de Sant Antoni Beach - 550 m

Aeroporturi în apropiere
Aeroportul Palma de Mallorca - 5,6 km

Facilitati

Schimb valutar
Restaurant
Fitness
Bar
Lift
Telefon
Umbrele de soare
Biliard - cu plata
Camere pentru familie
TV
Seif - cu plata
Tururi cu bicicleta
Animatori
Wi-Fi camere - cu plata
Wi-Fi zone publice - cu plata
Șezlonguri
Grădină
Piscină exterioară (deschisă în sezon)
Închirieri auto
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Camere pentru nefumători
Baie cu duș
Aer condiționat
Terasă
Plajă publică
Șezlonguri sau paturi de plajă
Închirieri biciclete - cu plata
Cameră pentru bagaje
Plajă
Tenis de masă
Cameră de jocuri
Curăţătorie chimică - cu plata
Sală de fitness
Muzică/ spectacole live
Tv în spațiile comune
Seri cu cină tematică

Locatie