Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Seramar Luna-Luna Park (Adults Only)


Vă rugăm să alegeți data de plecare și data de întoarcere pentru a vedea disponibilitatea și tarifele.

Descriere

Amplasată în Palma de Mallorca, la 450 m de plaja Calo de Sant Antoni, Seramar Luna - Luna Park este o proprietate de 3 stele care oferă o piscină în aer liber, terasă cu șezlonguri și umbrele de soare și unități de cazare cu aer condiționat. Facilitățile de la Seramar Luna - Luna Park includ teren de tenis. Pentru petrecerea timpului liber oaspeții au la dispoziție activități de agrement pe timpul zilei și programe de divertisment seara. Proprietatea are, de asemenea, servicii de recepție cu program non - stop, concierge și închirieri auto.

În camere există baie cu duș. Camerele luminoase de la Seramar Luna - Luna Park sunt dotate cu aer condiționat, Tv și seif. Curățenia in cameră se face zilnic. Proprietatea oferă camere pentru nefumători.

La Seramar Luna - Luna Park oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare în stil bufet. Preparate din bucătăria internațională așteaptă să fie degustate în fiecare zi la micul dejun, prânz și cină. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar. În cadrul proprietății există și un snack bar care servește băuturi și gustări. Pentru cei cu anumite nevoi de nutriție, Seramar Luna - Luna Park oferă meniuri pentru diete speciale.

În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare, precum și cu un bar unde oaspeții pot degusta băuturi alcoolice sau răcoritoare.

Oaspeții au la dispoziție numeroase activități, atât ziua cât și seara. În timpul zilei, la Seramar Luna - Luna Park amatorii de divertisment pot juca biliard sau tenis de masă. O altă variantă de petrecere a timpului liber la proprietate este camera de jocuri electronice. Pentru cei dornici de socializare, echipa de animatori pregătește zilnic momente de distracție în grup sau concursuri cu premii. Seara, Seramar Luna - Luna Park organizează spectacole cu muzică live și alte show-uri atrăgătoare. În anumite seri există cine tematice.

În apropiere există posibilitatea de a juca tenis de câmp. Seramar Luna - Luna Park este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de natură. Împrejurimile oferă posibilitatea organizării de tururi cu bicicleta. Seramar Luna - Luna Park oferă serviciul de închirieri biciclete contra cost.

În grădina de la Seramar Luna - Luna Park există un loc de joacă pentru copii special amenajat.

Facilitățile de la proprietate mai cuprind și un lift, o cameră pentru bagaje și Tv în spațiile comune. Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de schimb valutar.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Palma de Mallorca, situat la o distanță de 5,8 km.


Restaurante:
Restaurant - Bucătărie: internaţională, Meniu: bufet

Plaje în vecinătate
Playa de Palma Beach (Nisip alb) - 450 m
Calo de Sant Antoni Beach - 450 m

Aeroporturi în apropiere
Aeroportul Palma de Mallorca - 5,8 km

Facilitati

Schimb valutar
Restaurant
Bar
Lift
Telefon
Snack bar
Concierge
Umbrele de soare
Biliard - cu plata
TV
Seif - cu plata
Tururi cu bicicleta
Animatori
Solar - cu plata
Meniuri pentru diete speciale
Șezlonguri
Grădină
Piscină exterioară (deschisă în sezon)
Închirieri auto
Recepție non-stop
Camere pentru nefumători
Baie cu duș
Aer condiționat
Terasă
Închirieri biciclete - cu plata
Cameră pentru bagaje
Curățenie în cameră - zilnic
Divertisment de seară
Tenis de masă
Loc de joacă în aer liber
Cameră de jocuri
Bar la piscină
Muzică/ spectacole live
Teren de tenis (în afara proprietății) - cu plata
Tv în spațiile comune
Seri cu cină tematică

Locatie