Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

IBEROSTAR LAS DALIAS


Vă rugăm să alegeți data de plecare și data de întoarcere pentru a vedea disponibilitatea și tarifele.

Descriere

Iberostar Las Dalias este amplasat la 500 de metri distanţă de Plaja Bobo şi la doar 5 minute de plimbare de centrul localităţii San Eugenio. Acest complex oferă 2 piscine în aer liber şi camere prevăzute cu balcoane. In perioada 15.04.2020-15.09.2020 hotelul va fi inchis deoarece intretine urmatoarele lucrari: Lucrări structurale (întreținerea și reînnoirea instalațiilor hoteliere). Reînnoirea fațadei exterioare a hotelului. Duș cu panou de sticlă în toate camerele în loc de cadă. Detalii noi de decorare în toate camerele.

Localizare:

Acest complex este situat pe Costa Adeje, la 2 km de plajele Playa de Las Americas şi Playa de Fañabe. Aeroportul Reina Sofia se află la 15 minute de mers cu maşina.

Facilitati hotel:

Acest complex oferă 2 piscine în aer liber, restaurant, 3 baruri, un teren de volei pe plajă, terenuri de badminton şi tenis, facilităţi de fotbal, o sală de gimnastică şi o sală de jocuri.

Facilitati camere:

Toate camerele sunt prevăzute cu aer condiţionat, TV şi un minibar.