Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Phuket

Insula Phuket este o destinație perfectă pentru cupluri, tineri sau familii cu copii care iubesc plajele paradisiace mărginite de vegetație luxuriantă. Aici nu ai timp de plictiseală, zilele de relaxare la soare pot fi cu ușurință combinate cu vizitele în oraș, la Khao Rang, la Muzeul Iluziilor optice, la Tribhum parcul de aventuri sau în tururi de explorare a împrejurimilor – Insula Phi Phi, fabrica de perle, parcul elefanților sau Fantasea. Pentru cei tineri și dornici de distracție în zona Patong vor găsi numeroase cafenele, restaurante și cluburi, în timp ce familiile cu copii ar trebui s...

Citeste mai mult

Phuket


Insula Phuket este o destinație perfectă pentru cupluri, tineri sau familii cu copii care iubesc plajele paradisiace mărginite de vegetație luxuriantă. Aici nu ai timp de plictiseală, zilele de relaxare la soare pot fi cu ușurință combinate cu vizitele în oraș, la Khao Rang, la Muzeul Iluziilor optice, la Tribhum parcul de aventuri sau în tururi de explorare a împrejurimilor – Insula Phi Phi, fabrica de perle, parcul elefanților sau Fantasea. Pentru cei tineri și dornici de distracție în zona Patong vor găsi numeroase cafenele, restaurante și cluburi, în timp ce familiile cu copii ar trebui să se îndrepte către zona Kata sau Kamala. Alege hotelul potrivit din selectia de mai jos și rezervă-ți vacanța dorită!

Filtre

Nume Hotel


Numar stele


Destinatie

Vezi mai mult