Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

NAZAR BEACH RESORT


Vă rugăm să alegeți data de plecare și data de întoarcere pentru a vedea disponibilitatea și tarifele.

Descriere

Situat pe stâncile de la Marea Mediterană, Hotelul Nazar Beach oferă o piscină în aer liber cu tobogane de apă, precum și facilități de spa. Hotelul are o terasă privată utilată cu șezlonguri și umbrele de soare, care oferă acces direct la mare. Facilitățile de spa includ o saună şi o baie turcească pentru relaxare. Hotelul oferă, de asemenea, un centru de fitness. Plaja Lara este situată la 4 km de hotel. Aeroportul Antalya se află la 12 km.

Localizare

Plaja Lara este situată la 4 km de hotel. Aeroportul Antalya se află la 12 km.

Facilitati Hotel

Situat pe stâncile de la Marea Mediterană, Hotelul Nazar Beach oferă o piscină în aer liber cu tobogane de apă, precum și facilități de spa. Hotelul are o terasă privată utilată cu șezlonguri și umbrele de soare, care oferă acces direct la mare.

Facilitățile de spa includ o saună şi o baie turcească pentru relaxare. Hotelul oferă, de asemenea, un centru de fitness.

 

Facilitati Camere

Camerele Hotelului Nazar Beach oferă podea cu parchet, aer condiționat, TV prin satelit și un minifrigider. Fiecare cameră are balcon şi baie privată.