Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Oferte vacanțe exotice

Cui nu îi plac vacanțele?

“Pofta vine mâncând” poate fi adaptată ușor și la iubitorii de călătorii.

Călătoriile sunt cel mai bun mod de a investi în tine, de a-ți lărgi orizonturile și a-ți încărca bateriile periodic. Din fericire, sunt atâtea locuri noi de descoperit, încât ai de unde alege dacă vrei ceva nou, special, altfel.

Destinațiile exotice sunt foarte căutate în sezonul rece, când locurile mai apropiate geografic sunt de asemenea friguroase.

Ne propunem să îți oferim alternative de vacanțe în locuri cu adevărat speciale, unde să experimentezi nu doar soarele și plajă, ci și să descoperi civilizații, culturi, precum și peisaje naturale parcă desprinse dintr-un vis. Dă-ți voie să descoperi alte stiluri de viață, de multe ori neatinse de civilizație și modernitate, oameni total diferiți, obiceiuri, tradiții și credințe ocrotite de-a lungul anilor și transformate în sursă de inspirație și bucurie.

Verifică atent condițiile de călătorie, eventualele riscuri pe care trebuie să le ai în vedere și restricțiile medicale pentru călătoria în aceste locuri (de exemplu vaccinuri necesare înainte de plecare). O astfel de vacanță necesită mai multă planificare și informare, însă tot efortul este răsplătit.

Am ales mai jos câteva destinații recomandate pentru vacanțe speciale, fie că este vorba de luna de miere, un Crăciun pe plajă sau un cadou pe care ți-l oferi ție, pentru a descoperi lumea și frumusețea unor locuri și culturi ce te vor îmbogăți și te vor încărca de entuziasm și încântare.

Tanzania

Bootstrap Image Preview

Maldive

Bootstrap Image Preview

Rep. Dominicană

Bootstrap Image Preview

Sri Lanka

Bootstrap Image Preview

Thailanda

Bootstrap Image Preview

Mauritius

Bootstrap Image Preview

Seychelles

Bootstrap Image Preview

Indonesia

Bootstrap Image Preview