Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Oferte vacanțe ski

A dat prima zăpadă și de-abia aștepți să pui clăparii în picioare?

Europa este destul de generoasă când vine vorba de opțiuni pentru vacanțe sau weekenduri prelungite la ski.

Printre cele mai bune stațiuni de ski din Europa, unele dintre ele chiar premiate de World Ski Awards, se află stațiuni din Elveția (Verbier, de exemplu, a fost declarată cea mai bună stațiune de ski din lume), Austria, Bulgaria, dar și din Franța, Italia, Germania, Finlanda, Norvegia sau Polonia.

Și România se poate lăuda cu câteva pârtii de ski, astfel că, mai ales în cazul în care vrei să dai doar o fugă în weekend, merită să verifici și ofertele din România.

Austria este printre cele mai populare destinații de ski pentru români, în timpul iernii fiind pe buzele tuturor iubitorilor de ski. Sunt zone în Austria unde se poate merge la ski sau snowboard tot timpul anului, datorită ghețarilor care oferă zăpadă până aproape de începutul verii. Ghețarul Molltal din zona Carinthia, de exemplu, oferă zonei un domeniu schiabil timp de 320 de zile pe an și zăpadă perfectă tot timpul anului.

Bulgaria a devenit tot mai căutată, investițiile în zonă făcându-și simțite beneficiile, astfel că, an de an este vizitată de tot mai mulți iubitori ai sporturilor de iarnă din Rusia, Moldova, Turcia, Grecia și, bineînțeles, România.

Italia este o opțiune foarte bună, mai ales dacă mergi cu copii sau cu prieteni mai puțin pasionați de ski, deoarece oferă echilibrul perfect între sport și mâncare bună, relaxare și priveliști extraordinare.

Franța oferă toate ingredientele unei vacanțe perfecte, cu stațiuni de ski, sate de munte fascinante, și peisaje alpine impresionante. Domeniile de ski din Alpii francezi dar și din Munții Pirinei sunt recunoscute de schiori, având la dispoziție pârtii atât pentru începători cât și pentru avansați.

Vezi mai jos ofertele pentru sejururi la ski în Austria, Franța, Italia sau Bulgaria și pregătește-ți placa sau schiurile pentru o vacanță plină de adrenalină, relaxare și distracție.

Austria

Bootstrap Image Preview

Franța

Bootstrap Image Preview

Italia

Bootstrap Image Preview

Bulgaria

Bootstrap Image Preview