Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vacanța de toamnă a copiilor (22 - 30 octombrie 2022)

- zboruri incepand cu 20 octombrie -

Chiar dacă frunzele copacilor au îngălbenit și diminețile sunt răcoroase poți să profiți de vacanța de toamnă și să fugi la plajă, la soare, la o bălăceală în mare sau piscină. Destinațiile prezentate mai jos sunt câteva opțiuni potrivite pentru întreaga familie unde poți combina distracția cu relaxarea!

Fiecare destinație are multe de oferit și cu siguranță o săptămână nu este suficient să combini relaxarea cu activitățile/vizitele, însă cu puțină organizare poți avea o super vacanță!

Cei mici vor fi cu siguranță captivați de viața marină și colorată din Egipt, de parcurile de distracție și fântânile dansatoare din Dubai, de Popeye Village din Malta, de o plimbare cu cea mai abruptă telecabina din Europa, care se află în Madeira, de castelele de poveste situate în Cipru, de tramvaiele istorice și străduțele colorate din Istanbul sau de nisipul alb și plajele întinse din destinații mai exotice ca Zanzibar sau Thailanda.

Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview